VÅRE BEHANDLINGER

Her finner du et utvalg av våre behandlinger.

Vi anpasser behandlingen til deg og ditt behov.

Er du usikker på hva du trenger? Ta kontakt med oss for en konsultasjon, eller hvis du har noen spørsmål.

Akupunktur
Akupunktur

Akupunktur er en gammel behandlingsmetode som sammen med blant annet kinesisk urtemedisin og qi gong utgjør «den tradisjonelle kinesiske medisinen». Metoden består i å sette tynne akupunkturnåler inn i bestemte punkter på kroppen for å påvirke kroppens energi (qi), og på den måten kurere sykdom og frembringe helse.

Massasje
Massasje

Massasjen tilpasses terapeutisk, utføres med kyndige hender og du kan bare la deg flyte inn i en behagelig tilstand; våken men totalt avslappet. Denne massasjen kan løse opp dine fysiske og følelsesmessige spenninger, som blokkerr din Qi (vitale energi) og kroppen din vil bli brakt tilbake i balanse.

Klassisk kinesisk massasje
Klassisk kinesisk massasje

Vår kinesiske Tui Na massasje følger tradisjonell kinesisk medisinsk teori om flyten av Qi (energi) gjennom meridianene (energikanaler). Ved bruk av varierte massasje grep og trykking masseres bløtvevet (muskler og sener) i kroppen. Akupressur teknikker langs meridianene og manipulasjoner blir benyttet med det resultatet at du får en økt gjennomstrømming gjennom blod- og lymfesystemet, noe som bidrar til at kroppen lettere kan hele seg selv.

Aromamassasje
Aromamassasje

Beroligende massasje med duftende oljer av hele kroppen.

Førstegangs konsultasjon (30 min) kr 400,-

Akupunktur (60 min) kr 700,-

 

Teknisk massasje (30 min) kr 600,-

 

Klassisk kinesisk massasje (60 min) kr 1.100,-